Παραδόθηκε σημαντική ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού στο Κρατικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Παραδόθηκε σημαντική ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού στο Κρατικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2021, όχημα του Κρατικού Νοσοκομείου Κατερίνης παρέλαβε από τις Κοινωνικές Δομές του Καπνικού Σταθμού ιατροφαρμακευτικό υλικό αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για υλικά τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης από συμπολίτες μας οι οποίοι έχασαν πρόσφατα κάποιο προσφιλές τους πρόσωπο ή άλλαξαν θεραπεία.

Το ιατροφαρμακευτικό υλικό που παραδίδεται στον Καπνικό Σταθμό ελέγχεται σχολαστικά και ταξινομείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων, εθελοντριών και εθελοντών, οι οποίοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της δομής. Προσφέρουν δεκάδες ώρες εργασίας κάθε μήνα και με τα υλικά που ταξινομούν στηρίζονται περισσότερες από 150 ανασφάλιστες ή οικονομικά ανήμπορες οικογένειες κάθε χρόνο, όπως επίσης και υγειονομικές δομές του νομού μας.

Με τη δική σας στήριξη και την αλληλέγγυα στάση σας, όλα αυτά τα χρήσιμα υλικά φτάνουν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη και συχνά δίνουν σημαντική οικονομική ανάσα σε κρατικές δομές, όπως το Νοσοκομείο της πόλης μας. Τέλος, όλοι μαζί, προστατεύουμε το περιβάλλον και στηρίζουμε την κυκλική οικονομία διότι τα περισσότερα από αυτά τα υλικά θα κατέληγαν στα σκουπίδια.

Ολες και όλους εσάς που εμπιστεύεστε τις Κοινωνικές Δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, σας ευχαριστούμε θερμά.


Print   Email