Ανοιξαν οι φόρμες αποστολής του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ

Ανοιξαν οι φόρμες αποστολής του 9ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ

Μέσα “στα χρόνια της πανδημίας” η γραφή μπορεί να αποτελέσει έναν  τρόπο ψυχοθεραπείας και έκφρασης όσων ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και θα λήξει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" έχει ως σκοπό την κοινωνική ευαισθητοποίηση των πολιτών, κυρίως μέσα από τον εθελοντισμό, καθώς και την προώθηση και προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης και θέλει να δώσει την ευκαιρία για ένατη συνεχή χρονιά σε ανθρώπους που αγαπούν την ανάγνωση και τη γραφή να ξετυλίξουν τις δικές τους ανησυχίες και όνειρα, τις δικές τους ιστορίες, που έζησαν, σκέφτηκαν ή φαντάστηκαν μέσα στις ημέρες της καραντίνας. Επομένως το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και ο τίτλος του διηγήματος αποτελεί επιλογή του συγγραφέα. Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει την πρωτοτυπία, το λογοτεχνικό ύφος, την πλοκή, τη δομή, τη σκιαγράφηση των ηρώων και τη δημιουργική σύνθεση των ιστοριών. Τα κείμενα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 2.000 λέξεις.

Η υποβολή των κειμένων στον διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω της ειδικής φόρμας υποβολής συμμετοχών, ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα: www.otoposmou.gr.


Print   Email