Απονομή βραβείων του 8ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

Απονομή βραβείων του 8ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, στις 11:00 το πρωί, θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης η τελετή της απονομής των βραβείων του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος που διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας.

Για δεύτερη χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα αποτελέσματα ανακοινώνονται διαδικτυακά χωρίς να πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, μια γιορτή που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα κάθε χρόνο προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων στην ανθισμένη και ανοιξιάτικη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Το βιβλίο του διαγωνισμού θα εκτυπωθεί και θα σταλεί ταχυδρομικά, μαζί με τα διπλώματα, στις νικήτριες και στους νικητές ενώ θα μπορεί κανείς να το διαβάσει και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» www.otoposmou.gr. Μετά την απονομή των βραβείων οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα της ομάδας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πάνω από 150 συμμετέχοντες έστειλαν τα κείμενά τους στον διαγωνισμό από διάφορες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως: Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Πάρο, Μυτιλήνη, Σύρο, Σέρρες, Κύπρο, Λιβαδειά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πρέβεζα, Αμφίπολη, Πτολεμαΐδα Βόλο, Ημαθία, Αττική κ.α.

Η συντονιστική επιτροπή του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος με το εγχείρημα που ξεκίνησε το 2013 και φιλοδοξεί να το συνεχίσει, αποδεικνύει ότι με τον εθελοντισμό, την ανιδιοτελή προσφορά και το μεράκι μπορεί να πετύχει κανείς πολλά, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτοί που βιώνουμε με την πανδημία του Covid19.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ»

Η Συντονιστική Επιτροπή του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού

 

ΥΓ: Η μετάδοση της τελετής θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας www.otoposmou.gr. Δείτε τα αποτελέσματα του 8ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος εδώ.


Print   Email